2 Şubat 2012 Perşembe

ZAHMETSİZ BALIK KEYFİ

Geçtiğimiz yıl Altın Balık, Balık Şiş, Balık Biftek ve Çeşnili Ton Balık Serisini tüketicisinin beğenisine sunarak su ürünlerinde uzmanlığını ortaya koyan SuperFresh, 2012’de sağlıklı balık serisine yepyeni bir ürün daha ekledi. Hint Okyanusu’nun en lezzetli balıklarından Panga Balığı’nın kılçıksız löp eti, lezzetli kıtır kaplamasıyla SuperFresh Balık Şinitzel’e dönüştü. Sağlıklı öğünler için iyi bir alternatif olan SuperFresh Balık Şnitsel’i damak tadınıza uygun şekillerde pişirip nefis bir öğün elde edebilirsiniz.

Bir pakette 4 kişilik bir ailenin akşam yemeğini tüketicisine sunan SuperFresh Balık Şnitzel, kılçıksız löp etiyle çocuklar için de güvenle tercih edilebilecek bir ürün. Dilerseniz, bu lezzetli öğünü SuperFresh fish & chips ya da bol yeşillikle zenginleştirebilirsiniz.

Pişirme Önerileri:
Fırında: Çözünmesini beklemeden önceden 200 °C ısıtılmış fırında, tepsiyi hafif yağlayarak ya da yağlı kağıt kullanarak 22-25 dakika pişiriniz.

Tavada: Zahmetsiz balık yemek isteyenler için yeni favorisi olacak SuperFresh Balık Şnitzel’i, çözünmesini beklemeden önceden ısıtılmış orta sıcaklıkta tavada 6-8 dakika kızartınız.

Fritözde: Çözünmesini beklemeden 180°C 4-4.5 dakika kızartınız.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder