4 Şubat 2012 Cumartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ SEÇİMİNDE DAHA DA İYİSİNE ULAŞABİLMENİZ İÇİN

Müşterilerinin özel günlerini daha da özel kılmayı önceliği gören Avea, Sevgililer Günü alışverişlerini, gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ve elde ettiği indirim oranları ile adeta taçlandırıyor. Avea, ayakkabıdan çiçeğe, çikolatadan gözlüğe “Sevgililer Günü” hediyesi seçiminde daha da iyisine ulaşabilmenizi sağlayacak Avea özel indirimi sizleri bekliyor. Üstelik tek bir SMS’le.

Her zaman yenilikçi ve iddialı kampanyalarıyla müşterilerine birbirinden özel avantajlar sunan Avea, hesabını bilen tüketiciye alışverişte daha fazla kazandırmak için  “Alışveriş Avealıya Güzel” platformu ile popüler markalarla yaptığı işbirliklerine her geçen gün yenilerini ekliyor.
Müşterilerinin özel günlerini daha da özel kılmayı önceliği gören Avea, Sevgililer Günü alışverişlerini, gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ve elde ettiği indirim oranları ile adeta taçlandırıyor. Avea, ayakkabıdan çiçeğe, çikolatadan gözlüğe Sevgililer Günü hediyesi seçiminde daha da iyisine ulaşabilmenizi sağlayacak Avea özel indirimi sizleri bekliyor. Avealıların, onlara özel indirimlerden yararlanabilmesi için tek yapmaları gereken ise hediye seçimini yaptığı firmaya yönelik bir SMS göndererek, kendisine özel şifreyi almak.

Avea’nın “Alışveriş Avealıya Güzel” kampanyaları hakkında daha detaylı bilgiye avea.com.tr, avea.com.tr/avantajavea adreslerinden ve Avea Facebook uygulamasından ulaşmak mümkün.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder