6 Şubat 2012 Pazartesi

YENİLİKÇİ, İDDİALI, CESUR İKİ MARKA PAPİA VE HÜLYA AVŞAR BİR ARADA...

Temizlik kağıdı pazarına girdiği ilk günden beri, yenilikçi ürünleri, iddialı ve cesur marka kimliği ile dikkatleri çeken Papia`nın ürünün üstüne adını yazdığı “Adı üstünde Papia” sloganlı reklam kampanyasında, marka kimliği ile örtüşen Türkiye`nin en iddialı ve cesur kadını olan Hülya Avşar rol aldı.



Kalitesiyle tuvalet kağıdına imzasını atan Papia, “herkes ne kullandığını bilsin diye artık adı üstünde” diyerek iddiasını taşıdığı reklam kampanyasında, Türkiye’nin en iddialı ve sürekli kendini yenileyen ismi Hülya Avşar ile ekranlarda. Papia reklam filmleri ve çekimler için Hülya Avşar’ın kostümlerini ünlü stilist Hakan Öztürk hazırladı. Fotoğraflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin’in çektiği yeni Papia reklamı için Kala Film ve Mojo FX Post Prodüksiyon ortak çalışma yürüttü.


Yenilikçi, cesur ve güçlü kimliği ile ön plana çıkan Papia’nın farklı konseptlerde çekilen reklam film serisi sıradışı çizgisi, güçlü ve iddialı kadın vurgusuyla dikkat çekiyor. Üç tuvalet kağıdı ve iki havlu filmi olmak üzere beş filmden oluşan reklam kampanyasının hazırlıkları 18 gün, çekimleri 2 gün sürdü. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, görüntü yönetmenliğini dünyaca ünlü Jean Pierre Seresin, yaratıcı yönetmenliğini ise Gürkan Günaydın üstlendi.


Reklam filminin müzikleri Jingle House tarafından hazırlandı. 50 kişilik ekibin görev aldığı reklamın fotoğraflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin çekerken, Hakan Öztürk reklam filmi serisi için cesur, iddialı ve feminen tarzı ön plana çıkaran 5 ayrı kostüm hazırladı. Çekimler sırasında stüdyoya tenis kortu ve özel kütüphane dekoru kuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder