2 Şubat 2012 Perşembe

RİCHMOND NUA’DA IHLAMURUN ŞİFASIYLA HUZUR

Richmond Nua Wellness Spa, Sapanca Gölü’nün büyülü manzarasında, misafirlerine onlarca farklı su terapisi eşliğinde zamanın nasıl aktığını unuttururken, sağlıklı bir menü, uzman terapistler ve kişiye özel tasarlanmış bakım programları ile kendilerini yeniden keşfetmelerini sağlıyor. Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa’sı Nua, dinlenmeyi bir sağlık ve huzur ritüeline dönüştürmek isteyenler için en ideal adresi işaret ediyor ve ıhlamurdan gelen dinginlikle benzersiz bir tatil alternatifi sunuyor.

Kan dolaşımını düzenleme ve rahatlatma özellikleriyle tüm dünyada kabul gören ıhlamur, Nua’da başka bir anlam kazanıyor. Nua misafirleri 20-26 Şubat arasında gerçekleşen Ihlamur Haftası’nda bu mucizenin tüm güzelliklerinden faydalanıyor.

Ihlamur Haftası’nda, bu bitkiden gelen sağlık sadece ıhlamur çayları ile değil, bakımları ile de öne çıkıyor. Nua misafirleri, ıhlamur özlü cilt bakımı sayesinde kış günlerinde ihtiyaç duyacakları tüm direnç desteği ve yumuşaklık hissini elde ediyorlar.

İyi yaşam konusunda öncü çizgisiyle dikkat çeken Richmond Nua Wellness Spa, misafirlerini Ihlamur Haftası’da kendilerini yeniden keşfetmeye çağırıyor.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder