1 Şubat 2012 Çarşamba

İPANA İLE MURAT BOZ’UN KLİBİNDE OYNAMA FIRSATI!

Başarıya giden yolda etkileyici bir ilk izlenim bırakmak herkes için önemli. Bembeyaz, göz kamaştıran ve kendine güvenli bir gülüş ise bunu başarmanın en önemli yollarından biri… Ipana’nın kampanya sözcüsü Murat Boz da en az sesi kadar kendine olan güveninin de “Yıldız” olmasında büyük payı olduğunun altını çiziyor.

Kendine güvenin arkasında ise çoğu zaman bembeyaz, ışıl ışıl bir gülüş yatıyor. Artık bembeyaz ve güvenli gülüşlerin sırrı yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe... Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe, yüzey lekelerini yüzde 80’e kadar gidererek dişleri beyazlatıyor ve içindeki temel bakım mineraliyle diş minesini güçlendiriyor. Bu sayede herkes büyüleyici bir gülümsemeye sahip olabiliyor.
Üstelik şimdi İpana, büyüleyici gülüşünle hayallerini gerçekleştirmek için sana muhteşem bir fırsat sunuyor. Işıl ışıl gülümsemesiyle 29 Ocak – 10 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “İpana 2012 Yıldızı’nı Seçiyor” yarışmasına katılanlar, kendilerine olan güvenlerini ışıl ışıl gülümsemeleri ile göstererek Murat Boz’un yeni klibinde oynama şansını yakalayacak.

İpana’nın 2012 Yıldızı olmak isteyenlerin yapması gereken ise www.facebook.com/ipanaturkiye sayfasını ziyaret etmek ve gülümseyen bir fotoğraflarını yüklemek.
Yarışma boyunca her hafta, puanlama ile seçilecek haftanın birincileri Murat Boz ile tanışma fırsatı da yakalayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder