4 Şubat 2012 Cumartesi

SAĞLIKLI ISI DENETİMİ SWEGON BOOSTER İLE SAĞLANIYOR

Swegon Booster, büyük binalarda sağlıklı iç mekân iklimi sağlanması için geliştirildi. Endüstriyel binalarda, bölüm katlarında, spor salonlarında ve alışveriş merkezleri gibi alanlarda bir bölümden diğer bölüme geçildiğinde farklı sıcaklıklar ile karşılaşılabiliyor. Bu alanlarda sıcaklık kontrolünün olmaması ise, kişilerin sağlığını olumsuz etkiliyor.
Swegon Booster ile kapalı alanlarda iklimlendirme sistemi gerçekleştirilerek, sıcaklık kontrolü sağlanabiliyor. Isıtma ve soğutma arasındaki değişiklik manuel ya da otomatik olarak ayarlanıyor. Soğutma gerekli olduğunda hava, düşük hızda ortama verilirken, ısıtma için sıcak hava binanın her yanına dağıtılıyor.



Akcor’un sunduğu Swegon Booster, havayı hem yukardan hem de aşağıdan dağıtma özelliğine sahip. Swegon’un yavaş/hızlı Booster deplasmanlı havalandırma terminali, havayı binalara düşük hızla gönderiyor. Havalandırma sisteminin, binanın bütün hava hacmi için boyutlandırılmasına da gerek kalmıyor.
Swegon Booster kullanıldığı alanlarda tüketici konforu sağlıyor. Türkiye’de ise Akcor’un Swegon Booster ürünleri ile gerçekleştirdiği projeler arasında Mercedes, Siemens ve Ford fabrikaları yer almakta.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder