1 Şubat 2012 Çarşamba

L’ART DE LA TABLE & L’ART DE VIVRE’DA MASALAR KURULDU

Astaş Holding, KÜSAV’ın 4. kez gerçekleştirdiği Masa ve Yaşam Sanatı Sergisi L’art de la Table & L’art de Vivre’i ana sponsor olarak destekledi. Astaş Holding, Divan İstanbul Oteli’nin balo salonunda birbirinden şık masalarıyla öne çıkan sergiyle; sofistike ve kaliteli yaşam tarzına verdiği önemin altını çizmiş oldu.

Sergiyi ziyaret eden misafirler birbirinden şık, görkemli masaların yanı sıra Bodrum ve Bodrum Yarımadası’na değer katacak, dünyanın en iyi otel markası tarafından işletilecek, markalandırılacak olan Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences projesini daha yakından tanıma fırsatı buldu.


KÜSAV’ın Masa ve Yaşam Sanatı Sergisi “L’art de la Table & L’art de Vivre”i ana sponsor olarak destek vermekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı; “Astaş olarak, bulunduğu lokasyonlara değer katan şık, görkemli projelere imza atıyor ve projelerimizin her bir detayını büyük bir titizlikle ele alıyoruz, tıpkı kusursuz olması beklenen şık bir masa kurar gibi. Bu bağlamda KÜSAV’ın Masa ve Yaşam Sanatı Sergisi L’art de la Table & L’art de Vivre ile birebir örtüştüğümüzü düşünüyoruz ve bu nedenle de bu sergiye ana sponsor olarak destek verme kararı aldık. Sergiye katılan her bir masa da, projelerimiz gibi büyük bir titizlikle işlenmiş durumda. Tıpkı Bodrum’daki en yeni projemiz Cennet Koyu Branded Luxury Resort Hotel, Villas & Residences gibi. Her bir detayı büyük bir titizlikle ele aldığımız yeni projemizin sahip olduğu özellikler ve nitelikler itibariyle Bodrum ve Bodrum Yarımadası’na tamamen yeni bir bakış kazandıracak, değerine değer katacak” dedi.

Sergide Armani / Casa, Arzu Sabancı, Caroline Koç /Haremlique, Louis Vuitton, Rezzan Benardete, Baccarat, Tiffany & Co, Wedgwood, Bernardaud, Beymen Home, B C Atelier, Binhan Kesici, Christofle, Frederick Mangin Lo La Le Couture Paris, Herend, Lenox, Lotus, Luxuria, Merve Gürsel, Mis En Demeure, Paola Caovilla, Semahat Arsel, Serdar Gülgün ve Yastık by Rıfat Özbek’in de hazırladıkları masalar yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder