7 Şubat 2012 Salı

BIJIOUX EXPO TURKEY FUARI 2011

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Bijuteri Fuarı’nda,  BYBR Takı tasarım’ın standını ziyaret etti. BYBR Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baybara ile tasarlanan takılar ve yeni yatırımları üzerine sohbet etti. İsim yazılı kolyeler üzerine ihtisas yapan firmanın tasarımcısı Ülgen Baybara; ‘Cemil bey ürünlerimizi ve tasarımlarımızı çok beğendi ve Mardin’li olmamız sebebi ile bizlerle yakından ilgilendi. Kendisinin üç yılını Mardin'deki moda okulu ve kentin tanıtımına adadı. Ne kadar bu konuda üzülse de Mardin’in kendisi için özel bir yerde olduğunu biliyoruz’ dedi. Cemil İpekçi BYBR’nin doğal taşları ile de yakından ilgilendi. Doğal taşları yeni tasarımlarında kullanmak istediğini belirtti. BYBR Takı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Baybara; ’Modacı Cemil İpekçi, Mardin ve Kızıltepe ilçesinde açılan okullarında, tasarım eğitimi alan kadınları nitelikli iş gücüne dönüştürmek istiyor. Bizlerde kendisine her türlü desteği vermeye hazırız.’ Açıklamasında bulundu. Yeşilköy CNR İstanbul Fuar Merkezi’ndeki Uluslararası Takı ve Mücevher Fuarı, bu yıl Tuğba Özay’ı konuk etti. Uluslararası Takı ve Mücevher Fuarı’nda podyumların seksi mankeni ve şarkıcı Tuğba Özay’da boy gösterdi.




BIJIOUX EXPO TURKEY FUARI’ da bijuteri, broş yüzük, saç tokası, fular, şapka aksesuarları, gözlük, saat, ayakkabı ve terlik aksesuarları, gelinlik ve tekstil aksesuarları, mobilya aksesuarları, çanta, cüzdan ve kemer tanıtımı yapıldı.

3.Bijoux Expo Turkey 2011 Bijuteri ve Aksesuar  Fuarı birbirinden göz alıcı takı tasarımları ve renkli bijuteri ürünleri ile moda takipçilerine kapılarını açtı. Parmaklıklar ardında ve İhanet dizilerinden tanıdığımız oyuncu ve model Sedat Mert, Best model of Turkey 2003 Türkiye birincisi, Sultans of The Dance dansçısı ve oyuncu Şebnem Sürücü, Sultans of The Dance baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu, fuarda muhteşem kostümleri ile birbirinden güzel takıların tanıtımını gerçekleştirdi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder