6 Şubat 2012 Pazartesi

MODA SOKAĞI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Haftalarca sıra beklenen lüks ürünleri Türkiye’de ilk defa özel bir sokakta outlet konseptinde bir araya getiren Forum Ankara Moda Sokağı görkemli bir açılışla ziyaretçilerine “merhaba” dedi.
Sanatçı Sting’in kendisi gibi müzisyen ve model kızı Coco Sumner’ın önce ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin objektifine poz verdiği sonrasında ise Ankaralılar için çok özel bir mini müzik performansı sergilediği açılış, ünlü DJ Salih Saka’nın müzikleriyle renklendi. Parti için Ankara’ya gelen ünlü DJ Salih Saka, Ankara cemiyet hayatının tanıdık simalarını hareketli parçalarla coşturdu. Partide kendilerini müziğin ritmine bırakan Ankaralılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.







Moda severlerin sahip olmak için haftalarca önceden sıraya girdiği lüks markaların bulunduğu “Moda Sokağı”nda Ankaralılar, dünyaca ünlü markaların ürünlerine outlet fiyatlarıyla ulaşma şansına kavuştu. Moda Sokağı’nda Italian Fashion, Beymen Outlet, Demstock, Bilstore,& Style gibi mağazaların bünyesinde bulunan lüks segmentteki markalar, uygun fiyatlarla Forum Ankara Outlet ziyaretçilerine sunuluyor.

Moda Sokağı içinde Armani Jeans, Versace Jeans, Ferre, Roberto Cavalli gibi dünya modasının önemli dinamiklerinin yer aldığı Italian Fashion mağazası; Beymen, Diesel, Dior, Dolce&Gabbana, Ermenegildo Zegna, Etro,  Giorgio Armani, Kenzo, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent gibi modaya yön veren markaların bulunacağı B.SS,D mağazası;   D&G, Gianfranco Ferre, Hugo Boss, Cavalli, Ralph Lauren gibi markaların yer aldığı Demstock mağazası; An Original Penguin, American Retro, American Vintage, Morine Comte Marant, Bil's, Fred Perry, Austin Reed markalarıyla Bilstore mağazası; Gant, &Style, Vepa Outlet, Kuki House ve Starbucks yer alıyor.

Forum Ankara Outlet, Moda Sokağı’nda birçok VIP hizmet ile öne çıkıyor. Vale hizmetinin yanında, Türkiye’de ilk defa Limuzin hizmetiyle de dikkat çeken Moda Sokağı’nda birçok ilk Forum Ankara ziyaretçilerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder