4 Şubat 2012 Cumartesi

LEVİ’S® KEMER VE AYAKKABILAR STİLİNİZİ GÜÇLENDİRİYOR

Yeni sezonda Levi’s®’ın tasarladığı ayakkabı ve kemerleri kendinden emin ve modern çizgileriyle kıyafetinizi bir adım öne çıkıyor. Kıyafetinizi‘cool’ bir dokunuşla hareketlendirmek için Levi’s® aksesuarları tercih edebilirsiniz.
Levi’s®’ın İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu, engebeli kumsallardan, geleneksel çiftliklerden ve uzun ve sıcak yaz günlerinde açık havada çalışırken geçirilen zamandan ilham alıyor. Koleksiyonun geri kalanında olduğu gibi, ayakkabı ve kemerlerde de işçilik, sadelik ve dayanıklılık ön plana çıkıyor.
Yeni sezonun ayakkabı koleksiyonunda kullanılan natürel malzemeler, orijinallik hissini destekliyor. Yumuşak vintage deri kullanılan Levi’s® ayakkabılar, dayanıklı ama kullanılmış görüntüsüyle zamanın ötesine geçen bir his veriyor. 








Levi’s® erkek koleksiyonundaki süet ayakkabılar ile normal, işlenmiş veya eskitilmiş tarzda deri ayakkabılar güçlü çizgileriyle öne çıkıyor. Yıkanmış ve eskitilmiş tarzdaki kanvas ayakkabılar, eskiden burun detayının baskın olduğu modellere yeni bir boyut kazandırıyor. Flip flop terliklere ise yazın çok sık rastlayacağız.
Levi’s® İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu kadınların karşısına ise kanvas babet, ucu açık ve kapalı modelleri bulunan topuklu deri ayakkabı ve kısa botlarla çıkıyor. Flip Flop terlikler ve eskiteme deriden üretilen sandaletler ise tam yazlık.  
Levi’s®’ın erkekler için tasarladığı kemerler sert ve çekici çizgilere sahip. Kadın kemer koleksiyonu ise hem ‘cool’ hem de zarif olmayı başarıyor. Bu kemerler kıyafetinize bambaşka bir hava, size ise bambaşka bir güç katıyor. Koleksiyondaki kemerlerin deri, denim, kumaş ve zımbalı modelleri bulunuyor. Farklı renk alternatifleriyle bu kemerler, tarzınızı konuşturmanız için tasarlamışlar.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder