7 Şubat 2012 Salı

BELLONA’DAN ‘SEVGİLİLER GÜNÜ’ İÇİN İKİ ÖZEL KOLEKSİYON

Modern ve şık tasarımlarıyla ev modasının öncüsü Bellona’nın, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı nevresim takımları ile uyku setleri, renkleri ve desenleriyle göz kamaştırıyor. Bu güne özel sunulan takımlar, gerek tasarımları gerekse renk ve desenleriyle olduğu kadar ulaşılabilir fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 

Yeni nevresim takımı koleksiyonuyla evlerdeki ihtiyaca cevap veren Bellona, bir yandan da sevenlerin kalbinde yeni bir yer açıyor. Şubat ayına özel indirim uygulaması ile çift kişilik nevresim takımları 94,90 TL ve çift kişilik uyku setleri ise 169 TL fiyatla her keseye hitap ediyor. Farklı zevk ve beklentilere yanıt veren koleksiyonun ortak noktası ise siyah… Siyahın asaletinin yanı sıra kırmızı ve pembe renkleriyle hareketlenen takımlar, gül ve kalp desenleriyle birleşerek yatak odalarına romantik bir ambiyans kazandırıyor.

Bellona’nın bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmayı amaçladığı romantik koleksiyonundan Lover ve Javel nevresim takımı ve uyku setleri tüm hediye alternatifleri ile birlikte sevdiklerinin kalbini yeniden kazanmak isteyenleri Bellona Mağazalarında bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder