2 Şubat 2012 Perşembe

SEVGİLİNİZİ BRAUN SERİES İLE ŞIMARTIN

“Ünlü Teknik Direktör José Mourinho’nun da tercihi olan Braun Series Tıraş Makineleri ile sevgiliniz konforlu ve pürüzsüz tıraşın keyfini çıkaracak.” Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Bu özel günde sevgilinize ne hediye edeceğinize hala karar veremediyseniz sizleri Braun dünyasına davet ediyoruz. Tasarım, fonksiyonellik, yenilikçilik ve kaliteyi bir arada sunan Braun, en son teknoloji ile geliştirdiği Series Tıraş Makineleri sayesinde tıraş olma zorunluluğunu bir keyfe dönüştürüyor. Braun Series Tıraş Makineleri eşsiz tasarımı ve üstün performansıyla sevgilinize yakın, pürüzsüz ve üstün tıraş keyfi sunuyor.

Braun’un En Üstün Tıraşı Braun Series 7
Yenilikçi Sonic Teknolojisi sayesinde dakikada 10.000 mikro titreşimi ile her hareketinde daha fazla kıl alınmasını sağlayan Braun Series 7 tıraş makineleri, çok daha yakın bir noktadan tıraş ederek Braun ile bugüne kadar görülen en yakın tıraş keyfini yaşatıyor. Oynar tıraş başlığı ile her erkeğin yüz hatlarına maksimum uyum gösterirken 3 kademeli bıçak sistemi sayesinde yüzün farklı alanlarında ihtiyacınıza göre hassasiyet ayarı yapma imkanı sunuyor. Temizleme ve yenileme ünitesi ise tek bir düğmeye dokunarak otomatik olarak temizlenmesini, şarj olmasını ve yağlanmasını sağlayarak her yeni günde yeni bir tıraş makinesine sahip olma hissini uyandırıyor. Yıkanabilir olmasının yanı sıra 50 dakikalık kablosuz kullanım özelliği de tercih sebebi olacak diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Yüzün En Zor Kıvrımlarında Etkili Çözüm Braun Series 5
Series 5 Active Lift™teknolojisiyle geliştirilmiş tıraş başlığı sayesinde cildi tahriş etmeden hızlı ve etkili bir yakın tıraş imkanı sunarken üstün performansıyla tıraş olma zorunluluğunu bir keyfe dönüştürüyor. Daha yakın tıraş için geliştirilmiş düz bıçak sistemi, yüzün en zor kıvrımlarında bile kolay ve rahat tıraş deneyimi sunan oynar başlığı Series 5’i kullanıcıların vazgeçemeyecekleri listesine sokuyor.

Ayrıntı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder