6 Şubat 2012 Pazartesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ,ENGELİ SEVGİYLE AŞTI…


Programa, Başkentli engelli vatandaşlar ile aileleri büyük ilgi gösterdi. Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyelerinden Levent Metin’in Türk Halk Müziği konserinde seslendirdiği şarkılarda davetliler kimi zaman eğlenirken kimi zaman da hüzünlendiler.


Halk Müziği konserinin yanı sıra Modern Dans, Komedi Dansı ve Engelliler Rock Müzik Grubu’nun gösterileri beğeniyle izlendi. 


Etkinlikte “Sevgi Engel Tanımaz” pankartını açan engellilerin, bu sloganını örnek aldıklarını dile getiren Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Bünyamin Aybakır, “Dünya Engelliler Günü dolayısıyla daha önce Kızılay Metro Sanat Galeri’nde Resim ve El Sanatları Sergisi açtık. Kocatepe Kültür Merkezi’nde de eğlence programı düzenledik ve Başkanımız Melih Gökçek’in de katıldığı programda akülü tekerlekli sandalye dağıttık” dedi.
Eryaman Aile Yaşam Merkezi Engelliler Lokali üyelerince sergilenen gösterilerin sunumunu, ünlü radyocu Yavuz Özer yaparken, Özer’in fıkraları ve güzel şiirleriyle neşe dolu anlar yaşayan engelli vatandaşlar, konserdeki gösterilere hep birlikte eşlik etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder