6 Şubat 2012 Pazartesi

GENPOWER’DAN YILBAŞI RESEPSİYONU

Genpower Jeneratör Yılbaşı Resepsiyonu, Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Bu yıl yabancı ülkelerin Türkiye Büyükelçileri onuruna düzenlenen resepsiyona Filipinler Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselansları Bayan Marilyn J. Alarilla, Yemen Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselansları Bay Abdulquawi Abdulwasa A. Al-Eryani, Tacikistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Ekselansları Bay Farruh Homidinoviç Şarıpov, Katar Devleti Büyükelçisi Ekselansları Bay Abdulrazak Al Abdulghani, Japonya Büyükelçisi Ekselansları Bay Kiyoshi Araki Bahreyn Krallığı Büyükelçisi Ekselansları Bay Ebrahim Yusuf Abdulla, ASO Başkanı Nurettin Özdemir, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Ankara’nın önde gelen iş adamları katıldı.




Dünya’nın tek çatı altındaki en büyük jeneratör fabrikası olan, Genpower Ankara Fabrikası Dünyanın dört bir yanından ülkelerin büyükelçilerini de tek çatı altında topladı. Güzel sohbetlere, keman ve viyolonselin eşlik ettiği gecede Genpower Jeneratör A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uslu da yeni yıl öncesi böyle bir etkinlikte bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Türkiye'de kendi alanlarında pazar lideri olduklarını, Avrupa'da üçüncü, dünyada ise yedinci sırada bulunduklarını ifade eden Uslu, önümüzdeki 5 yıl içerisinde ise dünyada kendi sektöründe ilk üç marka arasına girmeyi hedeflediklerini de ekledi.

Dünyanın 101 ülkesine ihracat yaptıklarına da değinen Uslu, 385 kişinin çalıştığı Ankara'daki fabrikalarının resmi açılışını Nisan ayında yapmayı planladıklarını da belirtti.
Resepsiyonda Ressam Hikmet Çatinkaya, yaptığı yağlı boya tabloyu Müjdat Uslu'ya hediye etti. Kürşad Tüzmen, Katar'ın Ankara Büyükelçisi Abdülrezzak Elabdülgani ve Nurettin Özdebir'in de aralarında bulunduğu birçok davetli de günün anısına tabloya birer fırça darbesi attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder