6 Şubat 2012 Pazartesi

BAYEM İÇİN YENİ YIL KONSERİ

Bilfen Eğitim Kurumları’nın her sene BAYEM (Başarılı, Yoksul, Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ) yararına düzenlediği geleneksel yeni yıl konser programında bu yıl Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası sahne aldı. Özel Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulu Kampüsü’nde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde ikinci sınıf öğrencileri yeni yıl coşkusunu yansıtan birbirinden güzel yeni yıl şarkıları ve yerli – yabancı popüler şarkıları ENBE orkestrası eşliğinde seslendirdiler.


Şarkı söyleyen ve farklı enstrümanlar çalan öğrencilerden oluşan orkestranın da katılımıyla oldukça renkli görüntülere sahne olan konserde, Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza’nın Bilfen İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi kızı Maria ve ünlü müzisyen çift Eda- Metin Özülkü’nün ikizleri Baran ve Volkan da sahne aldı. Çocuklarını sahnede gururla seyreden Souza ve Özülkü çifti ve diğer anne, babalar da bol bol alkışlayarak şarkılara eşlik ettiler.


Konserin ikinci bölümünde Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, sahneye bu gecenin anlam ve önemine uygun olarak hazırladıkları, ağırlıkla Türkçe hafif müzik şarkılarından oluşun bir repertuar ile çıktı. Bilfen’li öğrenci, veli ve eğitimcilerin katılımıyla renklenen BAYEM yararına düzenlenen Yeni Yıl Konseri, hem eşsiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yaptı hem de eğitim imkanı olmayan başarılı çocuklara umut oldu. Konserde bilet satışından elde edilen gelirin tamamı BAYEM’e bırakıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder