4 Şubat 2012 Cumartesi

ŞUBAT’TA SICAK KONSERLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi, Başkentli müzikseverleri Şubat ayının soğuk kış günlerinde sıcak konserlerle buluşturacak.

Şef Mustafa Özcan yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu, Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde yarın (4 Şubat Cumartesi)  saat 19.00’da başlayacak “Dilden Gönüllere Türküler” konserinde, en batıdan en doğuya kadar bütün bölgelerin türkü motiflerini işleyecek, Anadolu’yu türkülerle karış karış dolaştıracak.
Koronun yanı sıra bazı sanatçıların seslendireceği solo türküler de ücretsiz olarak izlenebilecek konserde yer alacak.



Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde 13 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da Sevgililer Günü nedeniyle “Romantik Şarkılar” konseri düzenlenecek.
Kent Orkestrası’nın “Feelings” ve “The House Of The Rising Sun” gibi unutulmaz aşk şarkılarını enstrümantal olarak çalacağı konserde; solist Emrah Erdemir, “Ya Sonra”, “Aşk İncelik İster”, “Mor Menekşe”, “Sen Benden Gittin Gideli” adlı şarkıları; Elif Tecer ise “Ben Sana Yine Vurgunum”, “Seninleyim”, “Strangers İn The Night” gibi klasik eserleri seslendirecek. 

Bugüne kadar “Ustalara Saygı” konserleri adı altında müzik dünyasının çok sayıda önemli sanatçılarının eserlerini icra ederek Ankaralı müzikseverlerin hayranlığını kazanan Kent Orkestrası;  Şubat ayının son konserinde, değerli sanatçılar Barış Manço ile Cem Karaca’yı şarkılarıyla anacak.
Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak konserde Şef Kemal Günüç yönetimindeki  orkestra, Anadolu rock müziğinin efsane isimleri Barış Manço ile Cem Karaca’yı dillerden düşmeyen şarkılarıyla Başkentli sevenleriyle buluşturacak. Turgay Bengü’nün solist olarak yer alacağı konser ücretsiz izlenebilecek. 

           Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder