7 Şubat 2012 Salı

CANDAN ERÇETİN BÖYLE TEŞEKKÜR ETTİ

Migros, Procter & Gamble (P&G) ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu tarafından Zihinsel Engelli Çocuk ve Gençleri, sporla hayata bağlamak için yürütülen Özel Olimpiyatlar Projesi’nin 8. yılında, kampanyaya destek veren tüketicilere özel, teşekkür konseri düzenlendi. 

Candan Erçetin’in sahne aldığı “Engel Tanımayanları Destekleyenlere ‘Candan’ Teşekkür” konserini, 1500 Migros müşterisinin de aralarında bulunduğu 2.500 davetli izledi. Gecede muhteşem bir müzik şöleni sunan Erçetin, 16 kişilik özel sporculardan oluşan koroyla izleyenlere anlamlı bir sürpriz yaptı.



İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserde Candan Erçetin, yeni ve klasikleşmiş şarkıları ile sevenlerine keyifli saatler yaşattı. Candan Erçetin, Zihinsel Engelli Çocuk ve Gençleri, sporla hayata bağlamayı hedefleyen ve 8 yıldır devam eden “Özel Olimpiyatlar Projesi”nde emeği geçen herkese teşekkür etti. P&G Türkiye Dış İlişkiler Direktörü Hayrünnisa Aligil, Migros Ticaret Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ahu Başkut ve Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu Onursal Başkanı Dilek Sabancı konsere ev sahipliği yaptı. P&G, Migros ve Özel Olimpiyatlar Derneği çalışanlarının da davet edildiği konsere, iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler de katıldı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder