7 Şubat 2012 Salı

MUTLULUK DOLU 125 YIL

COCA-COLA’nın 125. Yılında düzenlediği “MUTLULUK YOLCULUĞU” Sergisi özel bir davetle açıldı

santral İstanbul Tamirane’de gerçekleştirilen açılış davetine aralarında Tuğçe Kazaz, Senim Güven Ersönmez, Güler-Naim-Müge Arnas, Rıfat Elhadef, Bennu Gerede, Arhan Kayar, Derin Sarıyer, Hatice Aslan, Meltem Kazaz, İnci Türkay, İdil-Timuçin Unan’ın olduğu tasarım, moda, sanat, reklam ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. 



Coca-Cola’nın 1800’lerden günümüze uzanan serüveninin anlatıldığı bu bölümün yanı sıra markanın geleceğe uzanan öyküsünü sanal bir yolculuğa dönüştüren ikinci bölümde ise 4 boyutlu ses kullanımı gerçekleştirilerek davetlilere işitsel ve görsel bir deneyim yaşatıldı.

Davetliler, serginin girişinde moda, spor, müzik ve Coca-Cola tarihi başlıklı 4 farklı temadan oluşan ve özel kabinler içinde sergilenen objelerle karşılandı. Coca-Cola özütünün tüm dünyaya yayılan kutusundan, Eric Clapton’un Amerikan klasik serisinin bir parçası olarak üretilen Fender marka gitarına dek birbirinden değerli orijinal parçaların yer aldığı bu objeler hakkındaki bilgilere, kabinlerin dışına yerleştirilen i-padler üzerinden tıklayarak ulaşan davetliler gecede renkli görüntüler verdi.

Gecenin sonunda konuklara Coca-Cola’nın tarihine damga vuran şişelerin minyatür uygulamaları hediye edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder