2 Şubat 2012 Perşembe

LEGO'DAN YARI YIL TATİLİNDE İKİ YENİ SERİ

Lego, çocuk gelişimine katkıda bulunması, aynı zamanda çocuklar için eğlenceli ve öğretici olması sebebiyle, yıllardır hem ailelerin hem de çocukların favorisi. 5-12 yaş grubu çocuklar için üretilen yeni Lego serileri, kız ve erkek çocukları için özel olarak tasarlandı.

LEGO Friends: Stephanie ve arkadaşları ile şehir turu
Olivia sevimli arkadaşları Mia, Andrea, Stephanie ve Emma ile Heartlake City şehrinin renkli ve eğlenceli dünyasını keşfediyor. Bilim deneylerini, matematiği ve teknik konuları seven, zeki, inatçı, akademik ve problem çözücü Olivia; müzik dinlemeyi, şarkı söylemeyi ve sahne gösterilerini seven, üretken, sanatsal, mutlu ve heyecanlı Andrea; dizayn, stil ve el işi sanatlarını seven, yaratıcı, sevecen, sevgi dolu ve açık fikirli Emma; hayvanları ve spor yapmayı çok seven, pratik ve yardım sever Mia ve parti planlamayı seven, organize, enerjik, lider ruhlu, kontrolü elde tutmayı seven Stephanie çocukların hayal dünyasına renk katarken onları geliştiriyor.
-Yaş: 5-12
-Setin içinde; Stephanie mini bebek figürü, minik köpek yavrusu, MP3 player ve eğlenceli aksesuarlar bulunmaktadır.
-LEGO Friends, Panel Kırtasiye’de 59.90 TL'den satışa sunulmuştur.

LEGO Ninjago: İyi ve kötünün arasındaki bu mücadeleyi kim kazanacak?
Mavi Ninja Jay, Kırmızı Ninja Kai, Siyah Ninja Cole ve Beyaz Ninja Zane, kötü Lord Garmadon ve onun iskelet ordusunu yenmek için Sensai Wu tarafından Spinjitsu sanatı ile eğitilmektedirler. Efsaneye göre kim Spinjitsu’nun 4 altın silahını kontrol ederse dünyaya hükmedebilecektir. Beyaz Ninja Zane, gizemli ve güçlü altın Venomari silahını bulmak için tehlikeli bir görev ile karşı karşıya kalacaktır.
-Yaş: 7-12
-Setin içinde; Zane ZX mini figür, 2 adet Venomari mini-yılan, Altın Venomari Silahı, Ninja kılıcı ve 2 adet yılan tuzağı bulunmaktadır.
-LEGO Ninjago, Panel Kırtasiye’de 32.50 TL'den satışa sunulmuştur.

Ayrıntılı bilgi için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder