12 Ocak 2012 Perşembe

Sevgililer Günü’nde Bosch

Bosch Ev Aletleri, Sevgililer Günü’ nde sevgisini, aşkını en özel hediyelerle ifade etmek isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Saç kurutma makinesi, düzleştirici ve şekillendiriciden oluşan Bosch PurplePassion seti özel desenli mor renkli tasarımıyla kadınlar için çok şık bir hediye alternatifi.


Her tür meyve ve sebzeyi mümkün olan en kolay yolla, son damlasına kadar doğramadan sıkan Bosch katı meyve sıkacakları ise sevdiklerine sağlık dilemek isteyenler için çok ideal.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceği de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hem erkeklere hem de kadınlara özel çok şık ve çok faydalı hediye setleri hazırladı. Mor rengin feminenliğini ve tutkusunu yansıtan özel tasarımıyla göz kamaştıran Bosch PurplePassion adlı sette, hepsi sevgilinizin saç güzelliği, koruması ve bakımı için tasarlanmış ürünler bulunuyor. MES20A0, MES3000 ve MES1020 model Bosch katı meyve sıkacakları ise kolayca hazırlayacağınız vitamini bol, taptaze meyve ve sebze suları ile kış aylarında artış gösteren grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücut direncini korumada en büyük yardımcı oluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder