20 Ocak 2012 Cuma

TABLET İLE KLAVYENİN AŞKI

EEE PAD TRANSFORMER PRİME
Tablet bilgisayarda dış tasarımı, hızı ve performansı bir arada bulmanın zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uzun süredir estetik tasarımlarıyla göz dolduran ASUS bu sorunu dünyada henüz hiçbir tablet bilgisayarda olmayan 4 çekirdek işlemci ve üstün ses performansı ile birlikte tasarlayarak ortadan kaldırıyor. Ocak ayı içinde Türkiye’de satışa sunulan, hem tablet hem netbook olabilen Transformer Prime tasarlanırken inceliği ile dikkat çekiyor adeta sıkı bir diyete girmiş gibi, inceliği 8.3 mm!

Transformer Prime’nin kuşkusuz en dikkat çekici özelliği, istenildiğinde tablet, istenildiğinde netbook olabilmesini sağlayan tablet ve klavyenin birleşmesiyle ortaya çıkan aşkları. Ancak bu aşk platonik değil karşılık bir aşk; klavye de pil ömrünü tablet ile paylaşarak kullanım süresini 18 saate çıkarıyor. Üstelik sizin de teknoloji ile aşk yaşamanız, ilgiyi üzerinizde toplamanız adına parlak alaşımlı dış yüzeyinde iki farklı renk ile geliyor.  


32 GB’lık depolama kapasitesi olan tablete 649$+KDV’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilir, sevenleri birbirinden ayırmak istemiyor ve tableti dock ünitesi ile almak istiyorsanız da 749$+KDV’ye bu çifti edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder