25 Ocak 2012 Çarşamba

Kid’s Point BAŞKENTTE AÇILDI

Bilkent Üniversitesi İletişim mezunu iki yakın arkadaşın yolları iş hayatında da kesişti.  Kid’s Point adında ortaklaşa mağaza açmaya karar veren Arzu Taner ve Nur Mermerkaya, Deniz Akkaya ve Fred Perry ürünlerini Ankaralılarla buluşturdu. Fred Perry’nin Başkentteki tek bayisi olan Kid’s Point, geçtiğimiz günlerde düzenlenen kokteylle, soğuk havaya rağmen Ankara cemiyetinin önde gelen isimlerinin ve eski bürokratların katılımı ile büyük ilgi gördü.






 Hınca hınç dolan mağazada misafirleriyle birebir ilgilenen ve katılımdan çok memnun olduklarını dile getiren Taner ve Mermerkaya: ‘’Böyle bir işe beraber adım atmak, üniversiteden beri hayalimizdi. Ankara'da bu konseptte bebek ve çocuk butiğinin eksikliğini gördük ve böyle bir mağaza açmaya karar verdik. Kid's Point, çocukların kendilerini özel hissedeceği, annelerin farklı şeyler bulabileceği konsept bir mağaza olacak. Daha birçok yeni markayı da bünyemize katacağız.’’







Açılışa katılan misafirler, birbirinden farklı ürünleri görünce, çocukları için bolca alışveriş yapmaktan kendilerini alamadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder