16 Ocak 2012 Pazartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE SETRESHOP.COM AYRICALIĞINI YAŞAYIN

SETRE Tekstil’in on-line perakende alışveriş sitesi setreshop.com, şık ve trendy görünmek isteyen kadınlar için elbiseden, pantolona, ceketten, gömleğe uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Sevgililer Günü’nde kendini özel hissetmek isteyen kadınların hem şık hem de sade çizgilerden oluşan tasarımlarla gardıroplarını yenileyebilecekleri setreshop.com, özel taksit avantajları ile de alışverişinize keyif katıyor. Sevgilisine henüz hediye almamış olan erkekler için de sevdiklerinin yüzünü güldürecek seçenekler yine setreshop.com’da sizleri bekliyor.

Kaliteli ve trendy tasarımlarıyla genç ve kendini her daim genç hisseden kadınlar için koleksiyonlar hazırlayan SETRE, 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, Paris şehrinden ilham alıyor. Murat Sargın’ın objektifinde hayat bulan SETRE 2011/2012 Sonbahar Kış çekimlerinin stylingi ise,Hakan Öztürk imzası taşıyor.


Koleksiyonda, oldukça iddialı bir renk skalası göze çarpıyor. Metalik, kırmızı, turuncu, sarı ve mavi gibi canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar ve vazgeçilmez siyah, koleksiyonun ana renklerini oluşturuyor. Kumaşlarda ise, koton ve şifon tuşeler dikkat çekerken, geometrik ve leopar baskılar da kullanılıyor. Midi boy, kalem ve mini etekler, dik yakalı dar kazaklarla ve ipek bluzlarla kombinleniyor. 70’li yıllardan esinlenen takım elbiseler, maskülen tarzda pantolonlar, blazerlar, her türlü vücut tipine uygun modelleriyle dikkat çekiyor. Gardıropların olmazsa olmazı elbiselerde ise, kemer detayları ve zıt renklerden oluşan tasarımlar öne çıkıyor. Pançolar, bol triko ve hırkalar koleksiyonun tamamlayıcılarından. Soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak paltolar ve kürkler bu sezon yine ön planda. Derilerle bir arada kullanılan kürklerde, farklı renkler de göze çarpıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder