16 Ocak 2012 Pazartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN EN SEVİMLİ VE EN EĞLENCELİ HEDİYELERİ TWIGY’DEN

 Twigy, Sevgililer Günü için hem romantik hem de eğlenceli ürünler hazırladı. Sevgilisine özel bir hediye seçmek isteyenler için rengarenk ev patikleri, babetler ve taraftar terlikleri seçeneklerden yalnızca birkaç tanesi…
Türkiye’nin en sevilen terlik markası Twigy, Sevgililer Günü’nde romantik bir mesaj vereceği eğlenceli ürünleri ile “Ne hediye seçmeliyim?” sorununa onlarca çeşit ve modeli ile çözüm sunuyor.




 Aşkın rengi kırmızı
Geniş koleksiyonu ve eğlenceli tasarımlarıyla evde moda yaratan ve ‘konfor’un tanımını yeniden yapan Twigy, Sevgililer Günü’nde sevgilisi mutlu etmek isteyen erkekler için sayısız model seçeneği sunuyor. Twigy ve Twigy Love koleksiyonlarının kalp ve çiçek figürlü, çizgili, puantiyeli ve leopar desenli birçok modeli, Sevgililer Günü için mağazalardaki yerini aldı.

Aşkını takımından daha çok seviyorsa; ‘TWIGY TARAFTAR’

Twigy’nin taraftar koleksiyonu “Ne alsam?” diye düşünen hanımların da imdadına yetişiyor. Twigy, aşkını takımına değişmeyen fanatik beyler için, hem eğlenceli bir hediye, hem de bir ödül niteliği taşıyan Taraftar Serisi’nin Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Eskişehirsporlu ürünlerini sunuyor. Ayrıca bu koleksiyonun bayanlar için üretilen modelleri ile çift olarak bu konforun keyfini çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder