16 Ocak 2012 Pazartesi

TEPE HOME, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE ALIŞVERİŞİN VAZGEÇİLMEZİ

Tepe Home, Sevgililer Günü’nde sevdiği kişiye özel hediyeler sunmak isteyenlere sürpriz hediye seçenekleri sunuyor. 14 Şubat’a özel satışa sunulan pek çok ürün seçeneğiyle kalplerden sonra şimdi de evlere aşk geliyor. Tepe Home mağazalarında yer alan kalp şeklindeki mumlar, kalplerin sıcağını evlere taşırken, taşlı fotoğraf çerçeveleri zarafetiyle göz dolduruyor. Kalp şeklinde çıtır çiçek desenli ve taşlı mücevher kutuları yatak odalarına renk katarken, yapay güller adeta evleri birer çiçek bahçesine çeviriyor.


’Aşkın Rengi Kırmızı’’ fikrinden yola çıkarak tasarlanan kupalar, yemek takımları bu romantik günde sevgilisine özel bir masa hazırlamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca kalp desenli sıcak su torbaları, soğuk kış günlerinde sevgililerin içini ısıtıyor. Çerçeveler, kalp şeklinde süsler, yumuşacık kalpli yastıklar ise diğer hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.



Tepe Home mağazaları, Sevgililer Günü alışverişi için her bütçeye ve her tarza uygun sunduğu hediye seçenekleriyle alışverişin vazgeçilmez noktası oluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder