13 Ocak 2012 Cuma

HYPOXI İLE SEVGİLİLER GÜNÜ ŞIKLIĞINIZA BİR İNCELİK KATIN

Bu özel gün için hazırlanırken, beğendiğiniz bir kıyafetten taşan göbeğiniz ya da kalçalarınız moralinizi bozmasın. Hypoxi ile 12 seansta karın, bacak, bel veya basenlerinizde toplanan yağlardan kurtulabilirsiniz.
Tüm dünyada, vücut şekillendirmede asrın mucizesi olarak kabul edilen HYPOXI; karın, bacak, bel veya basen gibi yağ depolayan bölgelerde kan dolaşımını hızlandırarak sıkılaşmanızı ve 12 seansta bir beden incelmenizi sağlıyor.
Basınç terapisi ile incelme yöntemi olan Hypoxi, kan dolaşımını hızlandırarak egzersiz ile birleştiriyor. Kısa zamanda, daha az efor sarf ederek problemli bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı oluyor.
Yüzde yüz doğal ve alternatifsiz incelme yöntemi olan Hypoxi, kendine özen gösteren hanımlar ve beyler için, şekilli bir vücuda sahip olmanın en hızlı ve alternatifsiz çözümünü sunuyor.
Sevgililer Günü' ne özel olarak 11–18 tarihleri arasında bir bedene kadar incelme sağlayan Hypoxi paketinde, % 30 indirimden faydalanmak ve sevgilinizi bir kez daha kendinize aşık etmek istiyorsanız; geç kalmadan en yakın HYPOXI merkezine başvurmanızı öneririz.
İstanbul'da Etiler – Suadiye - Nişantaşı - Kozyatağı - Mecidiyeköy – Bakırköy Hypoxi Studio'da, İzmir' de, Antalya'da, Ankara’da ve Bursa'da Hypoxi Studio'da bir ayda bir bedene kadar incelme, Sapanca Richmond Nua Hotel’de özel programı ile 4 günde 1 bedene kadar incelme olanağı sunan Hypoxi merkezleri ile Sevgililer Gününde çok daha fit ve zarif olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder