30 Ocak 2012 Pazartesi

14. SKALITE 2011 ‘’TURİZMDE KALİTE ÖDÜLLERİ’’

Ev sahipliğini SKAL INTERNATIONAL İstanbul Kulübünün yaptığı ve İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen törende, turizm sektörünü oluşturan 43 ayrı kategorinin birincilerine ödülleri İstanbul Başkanı Vedat Bayrak tarafından verildi.

Türkiye’deki 987 Turizm Profesyonelini bünyesinde toplamış olan Türkiye SKAL Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ise, geleneksel olarak verdikleri ÖZEL VE ONUR ÖDÜL’lerini, bu yıl sosyal sorumluluk bilinci ile insanlığa örnek olması adına 3 bölümde toplayarak verdiklerini açıkladı.



1. Özel Ödül; Van’da yaşanan trajik deprem sonrası yürütülen yardım kampanyası sürecinde, büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri örnek çalışmalarından dolayı SKAL Marmara Başkanı - Yönetim Kurulu Üyesi FERZAN KIRHAN ve BÜLENT KARAMANOĞLU’na,

2. Özel Ödül; Engelli Çocuklarımızın topluma kazandırılması, onların tedavisi ve eğitimleri için çalışan yürekli insanların oluşturduğu ve Başkanlığını Ahmet Biçer’in yaptığı BODRUM SAĞLIK VAKFI ‘na,

Türkiye Onur Ödülü ise Van’da yaşanan deprem sonrası Japonya’dan ülkemize gelip, depremzedelerin yardımına koşan ve hayat kurtarırken hayatını kaybeden ATSUSHI MIYAZAKI’nin anısı adına minnetlerimizi ifade eden ödülü ailesine teslim etmek üzere, Japonya Konsolos Vekili Kenji ASHIDA ‘ya takdim edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder