16 Ocak 2012 Pazartesi

“SİMGESEL CAPELAND”MACERACI RUHU YANSITIYOR

182 yıllık geçmişiyle Baume&Mercier, zengin mirası ve saat yapımcılığında sergilediği olağanüstü hüner sayesinde, kendi alanında çok özel bir konuma sahip. Yenilikçi düşünme anlayışı, üstün kaliteli işçiliği ve gerçekten zamana meydan okuyan saatleriyle uzun yıllardır sınırları zorlayan bir marka olarak tanınıyor.
İsviçreli saat yapımcısı, 2012 yılına da “deniz kıyısı yaşam”dan aldığı ilhamla yenilediği koleksiyonuyla giriş yapıyor. 




Long Island Hamptons’da sürdürülen “deniz kıyısı yaşam”, Baume&Mercier markasının sahip olduğu değerleri ve felsefesini kucaklıyor: Sıradan, rahat anlar, aileyle geçirilen keyifli zamanlar, sevdiklerimizle kurduğumuz ilişkiler, içten paylaşımlar...
Yeni bir yıla girerken Baume&Mercier, dinamik koleksiyonlarına kusursuz nitelikte yeni saatler ekliyor. Bu durum markanın en karizmatik koleksiyonlardan biri olan Capeland serisi için de geçerli.  

1 yorum:

  1. Bloğunuzu diğer blog sitelerinden ayıran özelliği , yaptığınız paylaşımlar ve düşünceleriniz. Uzun süredir bloğunuzu ziyaret ediyoruz bundan da çok keyif alıyoruz. Parça kontör olarak teşekkür ederiz ve başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil