31 Ocak 2012 Salı

kolaymama.com SAMSUN ÇATALARMUT BARINAĞI’nda


kolaymama.com, SAMSUN ÇATALARMUT BARINAĞI'nda yaşayan canların, çok aç olduğunu söyleyen, barınakta gönüllü olarak, oradaki 121 yetişkin, 26 yavru köpek ve 1 boğa'ya babalık yapan Sertaç Kuloğlu'nun acil yardım çağrısına sessiz kalmamış ve ‘’Mama Kampanyası’’ başlatmıştı.

kolaymama.com’un gönderdiği tonlarca kuru ve yaş mama barınağa ulaştı.


Biz de as DERGİ olarak;
Zor koşullarda, dostlarımızı yalnız bırakmayan kolaymama.com’a teşekkür etmek ve davranışlarının örnek teşkil etmesi için bu habere dergimizde yer vermek istedik.
kolaymama.com, yıl boyunca da http://www.kolaymama.com/b​​arinaklara-bagis linkinde, Samsun Çatalarmut Barınağı'na ve desteğe muhtaç diğer barınaklara yardım almaya devam edecek. 







“SAMSUN DOĞA VE HAYVAN DOSTLARI DERNEĞİ”
Sinan Karagöz’ün, aralarında Veteriner Hekim ve hukukçuların da bulunduğu 60 arkadaşıyla “Sokak hayvanlarının refahını sağlamak” amacıyla 2005 yılında kurdukları “SAMSUN DOĞA VE HAYVAN DOSTALARI DERNEĞİ” için bir proje hazırladı. Projenin adı; “Sokak Hayvanlarının Rehabilitasyonu ve Topluuma Kazandırılması.” AB’nin yerel birimlerine sundukları proje, zorlu geçen bir yıllık gözlem ve inceleme sonunda Türkiye’de bir ilke imza attı. Sokak hayvanlarının bakımı için “Avrupa Birliği Fonlarında Hibe alan İLK ve TEK Dernek” ünvanını aldı.

Proje, samsun, Kastamonu ve Erzurum ilkeleri Kalkınma Programı’nın bir parçası olarak Avrupa Birliği ve Devlet Planlama Teşkilatı’nın koordinasyonunda yürütülmeye başlandı. Proje bedelinin, %20’sinin kendi kaynaklarından harcama koşulunu da yerine getiren “SAMSUN DOĞA ve HAYVAN DOSTLARI DERNEĞİ”, AB yardım fonundan 86.220 EURO hibe yardımını aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder