18 Ocak 2012 Çarşamba

SEVGİLİLER GÜNÜNÜN RENGİ NEDİR? TABİİ Kİ, KIRMIZI ALTIN!

Sevgililer Günü için, OMEGA size kaşifleri harekete geçiren, simyacıları şaşırtan ve sizin için değerini yıllarca renginde muhafaza eden, gerçek aşkın ihtirasını cesurca veren elementi sunuyor.
OMEGA bu yıl 18 karat altın saatleri öneriyor:



Elmas dalgalı 18 Karat kırmızı altın OMEGA Ladymatic
OMEGA Ladymatic 2010 yılının sonlarında sunulmuş ve o günden bu yana saatin içindeki ustalıktan ve belirli bir zamana ait olmayan şık tasarımından etkilenen kadınlarca sıcak bir şekilde kabul görmüştür. Sevgililer günü için, tam kesimli kar desenli elmaslarla bezenmiş bezele sahip 18 karat kırmızı altın Ladymatic saatini sunuyor. Ayrıca kasayı çevreleyen dalgalar üzerinde de tam kesimli elmaslar bulunur. Hep birlikte saat toplam ağırlığı 1.72 karat olan 368 elmasla ışıldar. Bu şaşırtıcı Ladymatic OMEGA'nın silikon balans yayı ile donatılan ve dört yıllık garanti ile sunulan özel koaksiyel mekanizmasını barındırır.
18 karat kırmızı altın OMEGA De Ville Annual Calendar
OMEGA De Ville Annual Calendar klasik stili ile özdeşleşmiştir. 18 karat kırmızı altın olan 41 mm'lik kasa kahverengi deri kayışa sahiptir; kahverengi kadranı, 18 karat kırmızı altın Roma rakamları ve 3 yönünde bir ay ve tarih penceresi özelliklerini sunar. Saatin içindeki mekanizma bu parçanın saygınlığını ortaya koyar. İçinde OMEGA Co-Axial silikon balans yaylı 8611 Kalibresi bulunur. Yıllık takvim işleviyle, tarihin sadece yılda bir kere 1 Mart'ta değiştirilmesi gerekir. Saat, dakika ve saniye kolları da 18 karat kırmızı altından üretilmiştir. OMEGA De Ville Annual Calendar dört yıllık garantiye sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder