24 Ocak 2012 Salı

AŞK ACISININ İLACINI BU KİTAPTA BULACAKSINIZ!

Kuantum öğretisini Türkiye’de ilk kez bir roman içinde aktaran Gümüşlük Meleği, bir solukta okunan akıcı üslubu ve şaşırtıcı içeriğiyle kuantum öğretisini okuyucunun anlayacağı bir dille anlatan etkileyici bir roman…
Uzun yıllara dayanan kuantum yaşam koçluğu deneyimini ve birikimini, bir roman içinde aktaran Serpil Ciritci’nin Gümüşlük Meleği romanı, hayatın şifrelerini okuyucuya veriyor.
Romanın kahramanı Zeynep’e, kendini en kötü hissettiği, ruhen yıkıldığı bir dönemde karşısına çıkan Pera adlı bir kadın hayatın şifrelerini öğretir ve ona boynundaki melek kolyesini armağan eder.
Pera’nın verdiği ipuçlarını takip ederek çöküntüden çıkan Zeynep, yepyeni bir insan olarak hayata tutunur.
Hayatta tesadüf yoktur. Her insanın hayatında ona rehberlik eden, yol gösteren, umut ışığı ile onu aydınlatan biri vardır. Roman kahramanlarına baktığımızda bu rehberliğin desteği ile acının, ızdırabın, çaresizliğin, nasıl sevgiye, neşe ve umuda dönüştüğünü, hepimizde var olan sevgi enerjisinin açığa çıkmasıyla hayatımızın bir mutluluk ve başarı öyküsüne dönüştüğünü görüyoruz.
Bizim Mahalle Yayınevi’nin ilk kitabı olan Gümüşlük Meleği’nin çok satılan ve çok sevilen bir kitap olarak tekrar tekrar okunacak bir başucu kitabı…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder