31 Ocak 2012 Salı

PARK FORA’NIN 6. YAŞI

Ankara’nın en gözde balık restaurantlarından biri olan Park Fora, 6. yaşını siyasetten iş dünyasına, spordan sanata, bilim dünyasından basın camiasına çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı muhteşem bir geceyle kutladı.
1994 yılından bu yana İstanbul’un en ünlü mekanlarından biri olan Park Fora, Gaziosmanpaşa Nenehatun Caddesi’ndeki mekanıyla da 6 yıldır Ankaralılara hizmet veriyor. Geceye, Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, CHP Eski Genel Sekreteri Önder Sav, Emekli Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Halis Burhan, Emekli Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Ersin Celasin’in de aralarında bulunduğu emekli komutanlar, eski TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, Saraylı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Beycan Saraylı başta olmak üzere Ankaralı ünlü birçok iş adamı, Ankaragücü futbolcuları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı sanatçılarından oluşan müzik grubu konuklara bir dinleti sunarken, Ankara Dans Okulu sanatçıları da sergiledikleri Latin dans gösterisi ile tüm davetlileri büyüledi. 

Soldan sağa; Eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Emekli Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Ergin Celasin, Saraylı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Beycan Saraylı, Emekli Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Halis Burhan.
Soldan Sağa, Park Fora’nın ortağı Ali Rıza Yılmaz ve Eşi Sevil Yılmaz, Park Fora’nın ortağı İlhan Çulha ve Eşi Leyla Çulha

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder