2 Aralık 2011 Cuma

YILIN EN ORGANİZE DÜĞÜNÜ

Sak Organizasyon’un kurucusu Alper Kendirli ile özel bir şirkette tercümanlık yapan Begüm Uğur, Swiss Hotel’de gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Yaklaşık on iki senedir binden fazla davet ve düğün organizasyonu, üniversite konserleri, devlet törenleri, açılış ve defilelere imza atan Sak Organizasyon’un sahibi Alper Kendirli, bu kez kendi düğününün organizasyonluğuna ev sahipliği yaptı.
İki yıl önce tanışan çift, geçtiğimiz Ekim ayında mutluluğa giden ilk yoldaki adımlarını nişan yüzüklerini takarak attılar. Swiss Hotel’in fuayesinde kokteylle başlayan tören, Ahmet Çavuşoğlu, Mebuse Uğur, Aydın Güler ve Cozim Özal’ın şahitliklerini yaptıkları nikah töreni ile devam etti.  Çifte, kırmızı elbiseleri ile birbirinden güzel nedimler eşlik etti.
Atılan imzaların ardından, muhteşem bir dans gösterisi ile davetlileri büyüleyen mutlu çifti, yakın arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. İş ve cemiyet hayatından sayısız davetlinin ilgi gösterdiği törende, şıklık yarışına giren hanımlar ise objektiflerin ilgi odağı oldu. Balayı olarak Antalya’yı tercih eten Kendirli çiftine biz de as DERGİ ailesi olarak bir ömür mutluluk diliyoruz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder