2 Aralık 2011 Cuma

GMC HAVUZ& IMSA GROUP İŞBİRLİĞİ

İMSA GROUP, İmsa Villaları’nın havuz projesi için GMC HAVUZ ile anlaştı. GMC HAVUZ Yönetim Kurulu Başkanı Erhan AVCI ile İMSA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÖZBEK bu iş birliğini as DERGİ ile paylaştı.
Yurtiçi ve Yurtdışında yüzme havuzu, süs havuz, sauna buhar odası, spa ve welness konularında hizmet veren GMC HAVUZ, gerek havuz uygulamaları, gerekse mevcut havuzların onarımında önemli referanslara sahip köklü bir firma.
Her türlü yerli ve yabancı havuz ekipmanları, havuz kimyasalları satışı ve komple taahhüt işleri konusunda, uzman kadrosu ile sınırsız ve sorunsuz hizmet vermeyi kendisine ilke edinen GMC HAVUZ, 2006 yılında Ankara’da faaliyetlerine başlamasına rağmen kısa sürede ülke çapında başarılı projelere imza attı.    


GMC HAVUZ Yönetim Kurulu Başkanı AVCI; ‘’Şu an Ankara başta olmak üzere, yurt içinde süre gelen projelerimizle birlikte Türkmenistan ve Kazakistan’da da devam eden şantiyelerimiz mevcut. İmsa Villa’ya gelince; başından beri takip ettiğimiz ve referans listemize katmaktan gurur duyacağımız özel bir proje. Projenin sahibi Sayın Metin Özbek ve değerli eşi Sema Özbek’e bizimle çalışmayı düşündükleri için teşekkür ediyoruz. Her projemizde olduğu gibi bu projede de firma olarak kendimize ve teknik ekibimize fazlasıyla güveniyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun.’’ diyerek projeden doğan memnuniyetini dile getirdi.


20 villa ve bir residence apartmandan oluşan projede, villalara özel 32 m2’lik havuzların yanı sıra, 250 m2’lik genel bir sosyal tesis havuzu ve 50 m2'lik çocuk havuzu bulunacak.

Proje başlar başlamaz satışların çoğunun tamamlandığı ve sınırlı sayıda satışı bulunan İmsa Villaları’nın, 2013 yılı başında teslimatı gerçekleşecek.
Her ev sahibinin, kendi zevkine göre dizayn edebileceği projede örnek daire, 2012 yılının ilk aylarından görülmeye hazır olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder