2 Aralık 2011 Cuma

kolaymama.com, BOLLUCA KATLİAMINA SESSİZ KALMADI...

KOLAYMAMA EKİBİ ve HAYSEV AİLESİ’nin bağışları Bolluca ormanlarında zehirlenerek katledilen, daha sonra gönüllü hekimler ve hayvan severler sayesinde yaşam savaşı veren dostlara ulaştı.



Sahada, Mehtap Özer tarafından teslim alınan ve hemen kullanılmaya başlayan yardımlar, yüklü mama, ilaç, tıbbi malzemeden oluştu. Ayrıca HaySev Derneği, uyuz& pire ilacı, Immuneks, Antiistaminik, ve gönüllüler için fenerli başlıkları gönderdi. KOLAYMAMA ekibi, ilk parti malzemenin kısa sürede Bolluca’ya ulaşması için şirket aracını tahsis etti ve yardımları HaySev Saymanı Asuman Şimşek’e bizzat teslim etti.


KOLAYMAMA ekibi, ilk parti malzemenin kısa sürede Bolluca’ya ulaşması için şirket aracını tahsis etti ve yardımları HaySev Saymanı Asuman Şimşek’e bizzat teslim etti.
kolaymama.com ekibiyle yaptığımız görüşmede; ‘’Duyarlı davranışınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.Soğuk kış günlerinde tüm sokak hayvanlarına sahip çıkmalı ve bu zor günleri en iyi şekilde geçirmeleri için, başta Bolluca olmak üzere, tüm barınakların ihtiyaçlarını karşılamak ve yanlarında olmak için bağışta bulunmalıyız. Tüm hayvanseverler kolaymama.com’un ‘’barınaklara bağış’’ sekmesinden bakıma muhtaç barınaklara yardımda bulunabilir.’’ ifadelerini kullandılar.


Bolluca ormanlarında çok sayıda köpeğin zehirlendiği haberini alan hayvanseverler, söz konusu yere akın etmiş, yüzlerce köpek bir araya getirilerek,  veterinerlerce kurulan çadır kliniklerde tedavi edilmişti. Durumu ağır olan köpeklerse veteriner kliniklerine gönderilmişti. Hayvanseverler, kesin bir veri olmamasına rağmen, köpeklerin insanlar tarafından zehirlenmiş olabileceğini söylemişlerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder