2 Aralık 2011 Cuma

BİNBOA VODKA'DAN YAZA GÖRKEMLİ VEDA!



“Binboa Loves Mojito Rooftop Party”

Yenilikçi marka duruşu ve trend yaratan ürünleriyle Türkiye’de eğlence ve gece hayatının 1numaralı içkisi olmayı sürdüren Binboa Vodka, Binboa Mojito teras partisi ile yaza veda etti.

Şimdiye kadar hiçbir parti için açılmamış olan Point Hotel Barbaros’un helikopter pistinin alt terası, gece için özel olarak Mojito bahçeleriyle dekore edildi. Deniz Berdan, Ceylan Çapa, Ayşe Kucuroğlu, Hakan Öztürk, Ezra-Tuba Çetin gibi moda, sanat, tasarım ve gece hayatının ünlü simalarının katıldığı parti için Fransa’nın ünlü kayak merkezi Val d’Isere’in efsanevi partilerinin official şarkıcısı Kelly Starlight ve DJ Fred Metral özel olarak Türkiye’ye geldi.


Davetlilerin ilginç kıyafetleri ile birbirleri ile yarıştığı bu sıra dışı partide yeni trendler de göze çarptı. Partiye katılan müzisyen Serhat Kidil, sivri topuklu ayakkabıları ile gecenin ilgi odağı oldu.. 

 

DJ Discoman’ın müzikleriyle başlayan gece, birbirinden özel Binboa kokteylleri ve Kelly Starlight & DJ Fred M performansı ile yaza unutulmaz bir veda oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder