2 Aralık 2011 Cuma

EŞSİZ MANZARAYA BALKON AÇILDI

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Uçhisar’da açılışı gerçekleşen Balkon Restaurant-Cafe-Bar, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.


Ankara ve Nevşehir’den iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta, müzik eşliğinde yenilen akşam yemeği sonrası, davetlilerle yakından ilgilenen Balkon’un işletmecisi İsmail Karaca: ‘’ Bugünümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarım ve değerli misafirlerime yürekten teşekkür ediyorum. Balkon, Kapadokya’nın en yüksek yerleşim yeri olan Uçhisar’da, Erciyes Dağı dahil Kapadokya’nın en geniş ve en güzel seyredildiği Güvercinlik Vadisi üzerinde bulunuyor. 150 + 150 m2 kapalı alan 150 + 1500 m2 kullanabilir terasımız mevcut. Ayrıca vadi içersinde iki adet doğal su deposundan sulanan 2000 m2 bahçemizde yerleştirilen organik ürünlerle, siz saygı değer misafirlerimizin eşsiz manzara eşliğinde rengarenk balonlar üzerinden süzülürken keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir mekan yaratmak istedik.


Bu güzel manzarayı izlerken, lezzetli yemeklerimizin yanında Nevşehir’e özgü kaliteli ve eşsiz tadı olan şaraplarımızı tadabilirsiniz. Tüm Nevşehirlileri ve gerek yerli gerekse yabancı turistlerimizi, mekanımızı keşfetmeye davet ediyoruz.’’ dedi. Farklı illerden birçok davetlinin yoğun ilgi gösterdiği Balkon,  şimdiden, kaliteyi sevenlerin yeni gözdesi oldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder