2 Aralık 2011 Cuma

GÜNAYDIN ET’TEN 1 BUÇUK MİLYON DOLARLIK LEZZETLER!

 “Et” denince akla ilk gelen isim “Günaydın Et” 26’ıncı şubesini Etiler, İstanbul’da hizmete açtı.  Ekim ayında kapılarını açan Günaydın Steak House Etiler, farklı konsepti ve Türkiye’de ilk kez sunulan değişik ve organik lezzetleriyle sektöre damgasını vurdu. Maliyet bedeli 1 buçuk milyon dolar olan yeni Steak House’da, ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu’nun hazırladığı özel menü misafirlerin beğenisine sunuldu.  
120 kişi kapasiteli Steak House’da, Günaydın Et’in yine kendi bünyesinde ürettiği çok özel etler kullanıyor. Et severler bir Steak House’dan beklenenden çok daha fazlasını buluyor. 2012 yılı sonuna kadar Türkiye’de aynı konseptte minimum 2 restoran daha açacaklarını belirten Günaydın Et’in Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, 3 milyon dolarlık bir yatırıma daha imza atacaklarını sözlerine ekledi.
Ekmekten mayoneze her türlü malzemeyi restoran bünyesinde hazırlayan Günaydın Et’in deneyimli çalışanları, et severlere yemeğin şova dönüştüğü bir şölen sunuyor. Yeni açılan Steak House’da lezzet düşkünleri Türkiye’de bir ilk olan etten sushi “beef sushi” ve dananın yanağından yapılan “veal bites”ı tattı.  Ev yapımı sos ve garnitürlerle süslenmiş, çok özel Fransız setlerinde servis edilen iştah açıcı haşlama en çok ilgi çeken ikramlardan biri. Steak House’da sunulan diğer lezzetler arasında dana pirzolasından hazırlanan “Fil Kulağı” ve yine Türkiye’de ilk kez sunulan ıstakoz ve bonfilenin muhteşem kombinasyonu “Surf & Turf” ile kuvvetli görselliği ile göz doyuran “Steak House Crepe” bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder