3 Aralık 2011 Cumartesi

PARIS HILTON İSTİNYEPARK’TA HAYRANLARIYLA BULUŞTU!

Divarese mağazalarında satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak amacıyla 21-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul’u ziyaret eden Paris Hilton, İstinyePark’ta hayranlarıyla buluştu. Hilton, yaklaşık bir aydır devam eden kampanya çerçevesinde VesDeri distribütörlüğünde gelen Koleksiyon’undan ürün alanlarla tanıştı ve fotoğraf çektirdi.



Stil sahibi kadının tercihi Divarese, VesDeri distribütörlüğündeTürkiye’ye gelen Paris Hilton Ayakkabı Koleksiyonu’nu mağazalarında satışa sundu. Divarese, birbirinden şık tasarımlardan oluşan Koleksiyon’unu tanıtmak ve Türk hayranlarıyla tanışmak için Paris Hilton’u, 21-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da misafir ediyor.
Divarese mağazalarında düzenlenen kampanya çerçevesinde Paris Hilton Ayakkabı Koleksiyonu ürünü alanlarla İstinyePark’ta bir araya gelen genç vâris, hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi. Büyük ilgiyle karşılanan Paris Hilton, sevenleriyle eğlenceli saatler geçirdi. Bir yandan kendileriyle sohbet ederken, üçüncü kez ziyaret ettiği İstanbul’u ne kadar çok sevdiğini ve adını taşıyan ayakkabıların Amerika ve Meksika’dan sonra artık Türk kadınlarına da ulaştığı için duyduğu heyecanı anlattı.
Hilton, hayranlarıyla tanıştıktan sonra kendisi şerefine Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda verilen muhteşem partiye katılmak için İstinyePark’tan ayrıldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder