3 Aralık 2011 Cumartesi

DENİZ BERDAN'LI ELLE STYLE TALKS

Demsa Lüx Grup ve Elle ortaklığında gerçekleştirilen ELLE STYLE TALKS’ın bu ayki konuğu Deniz Berdan’dı.  Kentpark  AVM’deki  Harvey Nichols’da  buluşan  Ankaralı moda severler  Deniz  Berdan ile moda hakkında sohbet edip,  keyifli bir akşamüstü geçirdiler. Eylül-Ekim sayımızda, kapağımızda ağırladığımız, Ankaralı kadınları çok bakımlı bulduğunu söyleyen Deniz Berdan’a,  biz de merak ettiklerimizi sorduk.
Harvey Nichols ile olan bağınız nedir?
Zaten,  sevdiğim bir marka. Şuanda ürünlerim İstanbul  Harvey Nichols’da satılmakta. Hedef; uluslararası olmak... Türkiye’de,  bunun için en iyi ayak Harvey Nichols.
Çalışmak istediğiniz başka uluslararası markalar var mı?
Tabii ki. Çeşitli markalarla işbirliğim var ama Harvey Nichols ile olan bağımız ayrı çünkü ürünlerimiz burada kendi ismimizle bulunuyor. Üstelik benim kızım Londra’da moda okuyor. Bir buçuk sene sonra Londra çıkışlı bir hedefimiz var.
 


İleride, moda severlere yönelik bir organizasyon düzenlemek ister misiniz?
Bu tarz hedeflerim de var. Aslında şu anda da başladık zaten.
Türkiye’de sadece modayı yansıttığını düşündüğünüz dergiler var mı?
Ulusal dergilerimiz var ve çoğu diğer ulusal dergilerle boy ölçüşebilecek kadar dolu bir içeriğe sahip durumda.
Türkiye’de siz de bir moda dergisi çıkarmak ister miydiniz?
Ben, on bir sene dergicilik yaptığım için artık dergi çıkartmam. Ben daha çok sosyal medya kullanıyorum çünkü daha samimi ve daha sıcak bir ortam. İnsanlarla hemen yazışıp konuları şekillendirip, nihayetlendirebiliyorsunuz. Ve çok hızlı, maliyeti yok. Hızlı olması çok önemli…
Teşekkür ederim Deniz Hanım. : )
Ben teşekkür ederim. : )
Röportaj: Hande Gece IRMAKLAR - Fotoğraflar: Hamdi AKMAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder