2 Aralık 2011 Cuma

GECCE.COM 10. YIL ŞÖLENİ

Türkiye’nin magazin gündemine yön veren ve haberleriyle olay yaratan Gecce.com 10. yılını 11 Ekim’de Nahide Rüya Adası’nda gerçekleştirilen görkemli bir partiyle kutladı...


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gecce Mekan Oscarları Töreni’nin de yapıldığı gecce, Nahide Rüya Adası’nın en eğlenceli ve en renkli geccesi oldu..

Sanat, sosyete, tv, magazin, siyaset, iş, spor, müzik ve cemiyet hayatından 500 seçkin davetlinin ağırlandığı parti saat 20.00’da başladı..

Ve Türkiye’de bir ilk de o gecce yaşandı...

Davetliler o gecce Nahide kapısından ‘el izi tanıma’ sistemiyle giriş yaptılar.  Her zaman teknolojiyi takip eden gecce.com, bu sistemle yeni bir çığır açtı Gecceye davetli olan 500 kişiye, çok yakın bir zaman sonra çıkacak olan gecce kredi kartlarından hediye gönderilecek.

Nahide Rüya Adası o gecce GECCE için en güzel ‘gecce’ kıyafetini giydi ve misafirlerini bütün zarafetiyle karşıladı..

Acun Ilıcalı ve Eda Taşpınar’ın keyifli sunumu, dünyaca ünlü grup Sahara’nın muhteşem şovları, Nahide şov grubunun o gecceye özel olarak hazırladığı gösteriler ve 2011 yılına şarkılarıyla damga vuran Ajda Pekkan’ın muhteşem konseriyle hafızalara kazınan geccede bir çok sürpriz yaşandı..

Hande Yener olay yaratan kırmızı kıyafetiyle sahne aldı, ardından sahneye Sinan Akçıl’ı da davet eden Yener, birlikte muhteşem bir düete imza attılar…


Geccede Ferhat Göçer ve Deniz Seki de sahneye çıkarak misafirleri coşturdu..  


Bülent Eczacıbaşı, Uğur Dündar, Reha Muhtar, Orhan Gencebay, Sevim Emre,  Süleyman Orakçıoğlu, Bülent Ersoy, Kenan Doğulu, Özcan Deniz, Burak Özçivit gibi ünlü isimlerin katıldığı gecce Türkiye’nin magazin gündemine damga vurdu.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder