2 Aralık 2011 Cuma

CANNES'DA TÜRK BAYRAĞI

Cannes Boat& Yacht Show’da Türkiye’nin en çok satan yat dergisi Yacht Türkiye, Mesa Groupsponsorluğunda verdiği kokteyl ile fuardaki Türkleri bir araya getirdi.


Avrupa’nın en önemli yat fuarı Cannes Boat& Yacht Show, 6-11 Eylül’de gerçekleştirildi. 173’ü yeni, toplam 583 teknenin sergilendiği ve 45 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda Türk yat üreticileri yeni model tekneleriyle boy gösterdi. Türkiye’den Numarine, Peri Yachts, Bilgin Yachts, VicemYachts, Alen Yacht ve SunriseYachts’ın katıldığı fuarda bir de ilk yaşandı: Doğan Burda Dergi Grubu tarafından yayımlanan ve Türkiye’nin en çok satan yat dergisi Yacht Türkiye fuarda standıyla yer aldı ve fuarın ikinci gününde Mesa Groupsponsorluğunda bir kokteyl düzenledi. Kokteylde Cannes Boat& Yacht Show’un Türk katılımcılarıyla fuarda bulunan yabancı yat markalarının Türkiye temsilcileri bir araya geldi. Yacht Türkiye dergisinin İngilizce olarak hazırladığı ve fuarda ücretsiz olarak dağıttığı “Ege ve Akdeniz’de Tekneyle Gidilecek 50 Restoran” kitabının tanıtımı da kokteylde yapıldı.

İKİ ÖDÜL BİRDEN
Fuar sürerken 10 Eylül akşamı Lux Media Group tarafından düzenlenen World YachtsTrophies ödül töreninde Peri Yachts yine ülkemizin gururu oldu. Firmanın 2011 başında suya indirdiği, Selçuk Koçak tasarımı 41 metrelik Peri 41T “En İyi Tasarım” ve “İnovasyon” ödüllerini aldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder