2 Aralık 2011 Cuma

DOUBLETREE by HILTON ANKARA

‘KÜÇÜK ŞEYLERİN ÇOK ŞEY İFADE ETTİĞİ YER’ 1 YAŞINDA …
Türkiye’de açılan ilk Doubletree by Hilton Otel’i olan Doubletree by Hilton Ankara, Pekkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarık PEKKAN, Pekkan Grup Yönetim kurulu üyesi Hakan PEKKAN ve Doubletree by Hilton Ankara Genel Müdürü Levent ÖZAYGEN’in ev sahipliğini yaptığı gecede, açılışının 1. yılını Erol Evgin’in sahne aldığı muhteşem bir organizasyon ile kutladı. Davetliler ve basın tarafından yoğun ilgi gören ve misafirlerin memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü gece, lobide Doubletree by Hilton markasına özel çikolata parçacıklı kurabiye ikramı ile başladı.
Otelin gerek otel içi gerekse outside organizasyonlarda adından sıkça söz ettiren mutfak ekibinin hazırladığı ikramlar davetlilerin beğenisini kazandı.
Geceye konuk olan çok sayıda seçkin davetli ve  protokol konuğunun yanı sıra, Doubletree by Hilton otellerinin  Marka Performans Direktörü Jeremy SMITH, gerçekleştirdiği anlamlı konuşma ile , Doubletree by Hilton markasının dünyada bulunan diğer örneklerinde olduğu gibi, Türkiye pazarında da gerçekleştirmeyi hedeflediği büyümeyi vurguladı.
‘Küçük şeylerin çok şey ifade ettiği yer’ marka sloganında olduğu gibi, Doubletree by Hilton Ankara, 1. Yılını kutladığı özel ve anlamlı gecede, misafirlerine detaylara önem veren hizmet anlayışı ile unutulmaz anlar yaşattı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder