17 Temmuz 2011 Pazar

as DERGİ SN. ÖZLEM SÜER RÖPORTAJI

"Hayattaki en büyük keşfim okur yazar olmak. Hep edebiyata, felsefeye sarıldım, o yüzden yaptığım her işte bir kuram, bir öyküleme yaptım, işin içindeki filozofiyi keşfetmeye çalıştım"

İlk tasarımlarını, artık kumaşlardan, bebekleri için yapan, 5 yaşından itibaren babasının ertesi gün hangi takım elbiseyi giyeceğine, karar veren,
bugün Mimar Sinan Üniversitesi’nde profesör, farklı grupların moda danışmanı ve kendi markasının tasarımcısı olan Süer’in her koleksiyonu ayrı ve büyüleyici bir öykü anlatıyor moda severlere… Tophane-i Amire’de başlayan serüveni, şimdi manolya ağaçlarının çevrelediği Özlem Süer House Deluxe’da devam ediyor.





as DERGİ TEMMUZ-AĞUSTOS 2011 SN. HÜLYA KOÇYİĞİT RÖPORTAJI

Zarafeti, hanımefendiliği ve güzelliğiyle Türk halkının sevgilisi, Türk Sinemasının baş tacı oldu. Kültür Bakanlığı'nca yurt dışında düzenlenen "Türk Film Haftaları"'nda ülkemizi en çok temsil etmiş sinema sanatçısı,  birçok ödülün sahibi… Kendini ailesine, Türk Sinemasına, ülkesine, iyiliğe adamış koca yürekli insan Hülya KOÇYİĞİT’ le buluştuk bu sayımızda. ‘’Kalıcı olmayı, gerçek olmaya herhangi birinin kopyası olmamaya, seyirciye saygılı olmaya, istikrarlı, ilkeli ve dürüst olmaya, kendimi yeniliklere açmaya ve daima iyi-kaliteli filmler yapmaya borçluyum’’diyor.






16 Temmuz 2011 Cumartesi

KOMEDİ DÜKKAN'IN "ÇEVİK" KEŞFİ SARP BOZKURT RÖPORTAJI

Komedi Dükkanı’nı her zamanki keyifle izlerken, bir anda karşımıza çıktı. Oynadığı, aslında onun deyimiyle oynamadığı karakterle hepimizin gönlüne taht kurdu. Sanki hep vardı o,alışma süresi yaşamadan kabullendik onu. Bir yandan Tolga Çevik’in muhteşem performansını kahkahalarla izleyip, bir yandan da onun sahneye ne zaman dahil olacağını merak eder olduk. O kadar uyumlulardı ki; oyunun doğaçlamadan mevcut olduğunu bildiğimiz halde ‘‘acaba?’’ dedik. ‘’Komedi Dükkanı’nda oynamak, alınabilecek en iyi tiyatro eğitimi’’ diyen SARP BOZKURT, bizi kırmadı ve sorularımızı içtenlikle cevapladı. 





DİLEK HANİF LÜKS MAGAZACILIĞIN SINIRLARINI ZORLAYACAK..

27 Nisan’da Nişantaşı Ralli Apartmanı’nda Hazır Giyim Mağazasını açan Dilek Hanif, bu yeni girişimi ile Hazır Giyim Markasının kurumsal rengini mavi olarak belirlerdi ve yeni bir logo tasarlatarak kurumsallaşma yolunda ciddi bir adım da atmış oldu.





ADA’DA ÖZEL DAVET…


TURMEPA’DAN ÇIRAĞAN’DA “YAZA MERHABA” DAVETİ...

Deniz kirliliği ile mücadele eden Türkiye’nin tek sivil toplum kuruluşu DenizTemiz Derneği/TURMEPA, hayata geçirdiği sayısız proje ve etkinliklerine maddi ve manevi desteğini esirgemeyen “Deniz Gönüllüleri”ne teşekkür etmek amacıyla, Çırağan Palace Kempinski - Saray Bahçesi’nde, “Yaza Merhaba” daveti verdi.




14 Temmuz 2011 Perşembe

WTA Championships ISTANBUL 2011...

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Sir Richard Branson’un ev sahipliği yaptığı  dünyaca ünlü Wimledon Tenis Şampiyonası ön partisine bu yıl Türkiye ev sahipliği yaptı.




RIXOS GRAND HOTELS'DEN 10.YIL DAVETİ...



RAMSEY, ZERO WEIGHT’İ
TÜRKİYE’NİN İLK DİKEY DEFİLESİ İLE TANITTI..



13 Temmuz 2011 Çarşamba

DENİZ RÜZGARI...

BİZ ONA " MÜZİĞİN EFENDİSİ" DİYORUZ...

Pop Müzik denildiğinde aklımıza ilk gelen isim... Yaptığı müziklerle, milyonları peşinden sürükleyen, konserlerinde şarkılarına binlerce kişilik koroların eşlik ettiği, Gold Remix 2011 albümü ile müzik piyasalarını alt üst eden biri… Sadece kendi albümleri ile değil, sanatçı dostlarına verdiği şarkılarıyla da, her zaman müzik gündeminde kalmayı başaran, “Evde gün yüzüne çıkmamış 900 bestem var”  diyen Beste Fabrikası… Biz ona ‘’Müziğin Efendisi’’ diyoruz… 





OSMANLI HANEDANLIĞI’NIN FAİKZADE SEVGİSİ…

"LOKUM İSTANBUL"DAN 2011 YAZINA YEPYENİ BİR MERHABA!

NİŞANTAŞI’NDA BİR MELEK;

Ünlü model Karolina Kurkova BRANDROOM için İstanbul’da…


3. ULUSLARARASI AB KALİTE ZİRVESİNE ÜNLÜ AKINI...





ALTIN KELEBEKLER SAHİPLERİNİ BULDU...

2010’un En İyileri Ödüllerine Kavuştu...